Spain Property
Polsk Dansk Norsk Svensk Engelsk
 Forside   Køberkartotek   Søg ejendom   Værd at vide   Formularer   Om os 
 Til salg   Golf ejendomme   Stærkt nedsatte priser   Salg fra banker   Luksus ejendomme   Første række   Hoteller, Pensionater, B&B 
    

 Ejendomme | Boliger i Spanien

Søg på referencenummer
 

 

  Søg ejendomme >>
 

 Kategorier af ejendomme
 
 Lejlighed 11023  
 Villa 8059  
 Byhus 2877  
 Grund 1155  
 Erhverv 1011  
 Studio lejlighed 191  
 Golf ejendomme 2221  
 Nedsatte priser 868  
 Bank tvangauktioner 35  
 Luksus- ejendomsinvestering 3176  
 Strand ejendomme 1964  
 Hotel, Hostel, B&B 181  

List of popular categories  
 
 Populære provinser | områder
 
 Malaga 21045  
 Alicante 2111  
 Cadiz 443  
 Granada 222  
 Mallorca 207  
 Valencia 115  
 Almeria 98  
 Murcia 75  

 Populære byer
 
 Estepona 1831  
 Marbella 1325  
 Nueva Andalucia 1047  
 Fuengirola 869  
 Benahavis 605  
 Puerto Banus 570  
 Calahonda 551  
 Benalmadena Costa 533  
 Benalmadena 480  
 Mijas 459  
 
List of popular cities  
 
 Abonnér på nyhedsbrev
 
Enter your email address
 
 
 
Huelva<br>Costa del la Luz Cadiz<br>Costa de la Luz Malaga<br>Costa del Sol Granada<br>Costa Tropical Almeria<br>Costa de Almeria Murcia<br>Costa Cálida Alicante<br>Costa Blanca Mallorca Tenerife Gran Canaria
 Forside » Danske, svenske og norske advokater i Spanien - Speciale i ejendomshandel

 Danske, svenske og norske advokater i Spanien - Speciale i ejendomshandel  

 

Danske, svenske og norske advokater i Spanien

Lawyers in Spain

Advokatfirmaet, Anderson

Advokatfirmaet er beliggende i Marbella hvor Anita Kongsvold tager sig af de norske kunder. Advokatfirmaet har mere end 10 års erfaring i omfattende juridisk rådgivning indenfor ejendomssektoren, både for fastboende og ikke fastboende. Fra starten har firmaet sat fokus på værdien af den personlig kontakt og service. Arbejdssprog er svensk, norsk, engelsk og spansk, og der kan forhandle på alle skandinaviske sprog.

Advokatfirmaet, Beltran & Kayhan Lawyers

Advokatfirmaet er beliggende i Alicante hvor den svenske advokat Alexandra Kayhan er medejer. Hun blev magister i International Handelsret på den internationale handelshøjskole i Jönköping i 2004, og herefter tog hun den juridisk eksamen på universitetet i Alicante. Alexandras arbejdssprog er svensk, engelsk, spansk og italiensk, og kan forhandle på dansk og norsk.  

Advokatfirmaet, Colás Abogados

Advokatfirma med hovedkontor i Altea (Alicante), stiftet af advokat Hugo Gutiérrez Colás, har til formål at yde juridisk bistand for firmaer og privatpersoner, det være sig udenlandske eller spanske. Firmaet har stor erfaring i retssanliggender, specielt for skandinaver. Caroline Bjälstam, der er svensk bistår alle skandinaviske kunder. Caroline er uddannet indenfor Business Administration ved Universitetet i Södertörn og er Master i international ret.

Advokatfirmaet, Cramer Advokater S.L.

Norsk advokatfirma med kontor på Costa del Sol i Furengirola og på Costa Blanca i Benidorm. Virksomhedens har norske og spanske advokater som dækker alle områder inden for norsk og spansk ret. Kunderne er primært nordmænd bosat i Spanien og nordmænd med bopæl i Norge og interesser i Spanien. Bistand ved ejendomshandel og ved spansk selvangivelse for både privatpersoner og selskaber.

Advokatfirmaet, Cyclo Abogados

Advokatfirma med hovedkontor i Fuengirola siden 1996, er et team der er vokset til mere end tyve medarbejdere, som hver dag hjælper og rådgiver inden for alle de områder som kunder forespørger, herunder ejendosmhandel. Der er specialiserede advokater, økonomer og eksperter inden for stort set al jura. Der er dansk- og norsk talende medarbejdere, herunder Civiløkonom Heidi S. Andersen og Lena Grøn der yder support til kunder fra Danmark, Norge og Sverige.

Advokatfirmaet, De Cotta Law - Thomas Gant Lopez

Et af Costa del Sols mest veletablerede advokatfirmaer med over 25 års erfaring og kontorer i Mijas, Nerja og Coín, foruden Tenerife og Granada. Firmaet har et internationalt team af advokater, og blandt dem finder man den dansktalende, spanskuddannede advokat Thomas Gant López, som kan bistå danskere og øvrige skandinavere ved køb og salg af fast ejendom, samt rådgivning om arv, testamenter og al øvrig juridisk assistance underlagt spansk lovgivning.

Advokat, Elizabeth Dover Petersen

Elizabeth Dover Petersen er etableret advokat i Furengirola vest for Malaga, og med en uddannelse som spansk advokat og sin danske baggrund er hun rustet til at tage sig af skandinavske kunder, hvad enten det drejer sig om handel med fast ejendom, civilret, firmaetablering, testamente, eller anden juridisk rådgivning der er underlagt spansk lovgivning.

Advokat, Eva Pascual Pape

Eva Pascual Pape er etableret dansketalende advokat i Barcelona, og dækker hele Alicante området og det øvrige Valencia, tillige med Mallorca og de andre Baleariske øer. Her vil du opleve en yderst personlig og professionel service, bl.a. indenfor al handel med køb og salg af fast ejendom i Spanien, herunder udarbejdelse og gennemgang af reserveringsaftaler og juridisk bistand under hele proceduren.

Advokatfirmaet, Göran Rise

Svensk advokat med kontor vest for Marbella. Firmaet beskæftiger sig med næsten alle typer af juridiske spørgsmål i forbindelse med svensk og spansk ret. Der lægges særlig vægt er sådan på erhvervsret, såsom kontrakt og salg lov, ejendom, insolvensret, kommerciel konfliktløsning, retssager, international skatteret og international erhvervsret.

Advokatfirmaet, Javier García León, Abogado

Advokatkontoret.es med kontor i Fuengirola, har to spanske advokater og to danske sekretærer, hvilket betyder at al korrespondance kan føres på dansk. Der tilbydes specialiseret rådgivning inden for de vigtigste juridiske discipliner, herunder ejendomshandel. Advokatfirmaet er rigtig godt indarbejdet blandt danskere i området vest for Malaga.

Advokatfirmaet, Kurt Tofterup S.L.

Revisons- og advokatfirma beliggende i Furengirola med gode rådgivere og en stærk baggrundsviden fra bl.a. Danmark m.h.t. lovgivning, skat, firmaetablering m.v. og som også har et indgående kendskab til sædvanlig praksis og lovgivning i Spanien. Det er din sikkerhed for, at du får den absolut optimale rådgivning og den bedste løsning for dig.

Advokatfirmaet, Lawfirminspain

Agnete Dale er norsk advokat der tog juraeksamen fra universitetet i Bergen I 2002. Hun er specialiseret i selskabsret, aftaleret og international ret på universitet i Leicester i England. Har fra 2006 til 2008 arbejdet som advokat i Marbella, hvor hun primært har beskæftiget sig med arveret, ejendomsret, skatteret samt juridiske forhold mellem Spanien og Norge. Siden 2009 har Agnete Dale været tilknyttet Lawfirminspain in Marbella.

Advokatfirmaet, Legatum

Legatum er en advokatvirksomhed i Fuengirola vest for Malaga, med yderst erfarne eksperter, hvor man finder advokater, der med deres baggrundsviden fra bl.a. Danmark kan rådgive om spansk lovgivning, indenfor ejendomshandel, spansk lov, skatteret, civilret m.v., og og med indgående kendskab til praksis i Spanien, er du sikker på, at du får den optimale rådgivning.

Advokatfirmaet, Martinez Echevarria

Martinez Echevarria har oplevet aktiviteterne i ejendomsbranchen siden åbningen af det første kontor i Marbella i 1983. Ejendomsafdelingen består af 15 specialiserede jurister og 10 juridiske assistenter, som kan betjene kunderne på alle sprog, herunder de skandinaviske. Med flere kontorer i Malaga provinsen og det øvrige Spanien, kan der med kort varsel arrangeres et helt uforpligtende møde, hvad enten det drejer sig om ejendomshandel, eller andre juridiske spørgsmål.

Advokatfirmaet, Mona Elisabeth Davidsen

Advokaten er dansk og beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, samt udarbejdelse af testamenter. Endvidere ydes økonomisk rådgivning og bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente. Bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber.

Advokatfirmaet, Ripoll Abogados

Advokatfirmaet blev etableret i 1978 i Benidorm, Alicante. Virksomheden har norske og spanske advokater som dækker alle områder inden for norsk og spansk ret. De har skandinaviske medarbejdere, og de øvrige medarbejdere snakker flydende engelsk og spansk. Ripoll Abogados har stærk ekspertise indenfor ejendomshandel, med international juridisk rådgivning og bistand samt specialister ang. skandinavere med interesser i Spanien.

Advokatfirmaet, Scan Law

Scan Law er et skandinavisk advokatkontor i Alfaz del Pi på Costa Blanca, mellem Alicante og Valencia. Scan Law drives af den norske advokat Erik C. Saunes og af den svenska rådgiver Ann-Sofie Österberg de Serna. De bistår skandinavere i Spanien med alt indenfor ejendomshandel og jura, hvadenten det er privatpersoner eller firmaer. Gennem deres kontaktnet kan de bistå med sager overalt i Spanien.

Advokatfirmaet, Suárez Christiansen Abogados

Den danske advokat Suárez Christiansen har været regionaldirektør for Deutsche Bank - Private Banking i Andalusien og har desuden eksamen som ejendomsmægler. Advokatfirmaet tilbyde juridisk bistand overalt i Spanien indenfor ejendomsret, handelsret, skatteret, civilret, forvaltningsret og strafferet. 

Advokatfirmaet, Thomas Gant Lopex

Dansktalende advokat der har taget sin advokatuddannelse i Spanien, og i en årrække har har være tilknyttet et af de store velanskrevede advokatfirmaer De Cota Law in Nerja, for hvem han stadig tager sig af de skandinaviske kunder. Thomas Gant López praktiserer fra sit advokatkontor i Competa, med speciale i ejendomshandel, testamenter, arvesager, skat og selskabsret. 

Advokataktieselskabet, Thykier & Rahbek

Yder bistand ved køb af spansk ejendom, ved behandling af spanske dødsboer og meget mere. Thykier & Rahbek Advokataktieselskab ligger i Greve og har gennem 25 år beskæftiget sig med spanske retsforhold i bred forstand og har således en stor kompetence på området. Samarbejder med Advokatkontorer i Spanien.

Advokatfirmaet, Velasco Lawyers

Kontor øst for Malaga i Almunecar med dansk talende personale. Maria Teresa Velasco, seniorpartner i advokatfirmaet Velasco Lawyers, hjemmehørende på Costa del Sol, med stor erfaring i ejendomshandel, specielt for Skandinaviske kunder, hvor alle kontrakter vil foreligge oversat til de respektive kunders eget sprog.

Advokatfirmaet, VOGT Advokatfirma Lawfirm S.L.

Et stort norsk advokatfirma som yder juridisk assistanse vedr. fast ejendom, skatteret, arveret, emigration til Spanien, selskapsret, søret og almindelige forretningsjuridiske spørgsmål, spanske, norske og internationale. Advokatfirmaet har såvel norske advokater som spansk jurister ansat, og de kan derfor umiddelbart vurdere retsspørgmål både fra norsk og spansk synsvinkel.

Advokatfirmaet, Wallin & Partners

I over 15 år har Wallin & Partners's advokatfirma i Fuengirola udgjort et trygt og sikkert sted for svenske privatpersoner og firmaer som har behov for en svensksproget spansk advokat eller juridisk rådgivning på svensk. De hjælper med alle juridiske gøremål, herunder ejendomsret, skatteret, arveret, familieret og kan naturligvis hjælpe dig med  alt omkring din ejendomshandel.

Advokatfirmaet, Zafa Law

Med advokat Lars Hovmand Mikkelsen som den ene partner er firmaet specialiseret i at rådgive om internationale ejendomstransaktioner i Spanien på dansk og skandinavisk. Advokatfirmaet har advokatkontorer i Marbella, Alicante og Barcelona. Lars Hovmand Mikkelsen har stor indsigt i de udfordringer der kan opstå når danskere stifter bekendtskab med det spanske retssystem.

 Spain Property via RSS FeedFly til Spanien, besigtigelse, gratis fly, refunderet flyrejse
Lån i Nykredit til køb af bolig i Spanien
Køb & Udlejning i Spanien
Spain Property - East of Malaga, Competa, Axaequia, Spain
Spain Property - Costa Blanca, Spain
Spain Property - Costa Tropical, Granada, Spain
Spain Property - Almeria, Spain
Spain Property - Mallorca - Bellares, Spain
blandet
Forside | Til salg | Golf ejendomme | Usædvanlig nedsatte priser | Salg fra banker | Nyttige blanketter |  Værd at vide | Om os  |  Køberkartotek | Søg ejendom |  Formularer |  Kontakt

Copyright © 2000-2019 |  Spain Property, c/o Bornholm Erhverv, Tingstedvejen 15, DK-3700 Rønne. Tel (DK) +45 60 64 20 58 * Tel/Fax (ES) +34 951 242 690
Lejligheder | Lejligheder i stueplan | Lejligheder i mellemplan | Penthouse lejligheder | Studio lejligheder | Studio lejligheder stueplan | Studio lejligheder mellemplan | Penthouse - Studio lejlighederHuse | Villaer | Halve dobbelthuse | Rækkehuse | Landejendomme | Byhuse | Fritliggende byhuse | Byhuse - halve dobbelthuse | Byhuse - rækkehuse | Grunde | Grunde med projekt og byggetilladelse | Byggegrunde til boliger | Byggegrunde til erhverv | Erhverv | Barer | Restauranter | Natklubber | Herberger | Bed & Breakfast | Forretningslokaler | Kontorlokaler | Garager | Virksomheder - igangværende | Landbrug til salg | Blandet erhverv | Golfejendomme | Golfvillaer | Golfhuse | Golflejligheder | Golf - Studio lejligheder | Grunde - golf | Golf - erhverv | Estepona | Marbella | Nueva Andalucia |  Puerto Banus | Calahonda | Riviera Del Sol | Fuengirola | El Campello | Elviria | San Pedro De Alcantara