Spain Property
Polsk Dansk Norsk Svensk Engelsk
 Forside   Køberkartotek   Søg ejendom   Værd at vide   Formularer   Om os 
 Til salg   Golf ejendomme   Stærkt nedsatte priser   Salg fra banker   Luksus ejendomme   Første række   Hoteller, Pensionater, B&B 
    

 Ejendomme | Boliger i Spanien

Søg på referencenummer
 

 

  Søg ejendomme >>
 

 Kategorier af ejendomme
 
 Lejlighed 11541  
 Villa 8561  
 Byhus 3092  
 Grund 1172  
 Erhverv 1078  
 Studio 210  
 Golf ejendomme 2313  
 Nedsatte priser 981  
 Bank tvangauktioner 32  
 Luksus- ejendomsinvestering 3360  
 Strand ejendomme 2095  
 Hotel, Hostel, B&B 189  

List of popular categories  
 
 Populære provinser | områder
 
 Malaga 22398  
 Alicante 2091  
 Cadiz 414  
 Granada 215  
 Mallorca 207  
 Almeria 128  
 Valencia 123  
 Murcia 78  

 Populære byer
 
 Estepona 1960  
 Marbella 1382  
 Nueva Andalucia 1070  
 Fuengirola 865  
 Benahavis 647  
 Benalmadena Costa 593  
 Puerto Banus 590  
 Calahonda 586  
 Benalmadena 537  
 Elviria 483  
 
List of popular cities  
 
 Abonnér på nyhedsbrev
 
Enter your email address
 
 
 
Huelva<br>Costa del la Luz Cadiz<br>Costa de la Luz Malaga<br>Costa del Sol Granada<br>Costa Tropical Almeria<br>Costa de Almeria Murcia<br>Costa Cálida Alicante<br>Costa Blanca Mallorca Tenerife Gran Canaria
 Forside » Seneste nyhedsbrev fra LA DANESA med de seneste nyheder fra Spanien

 Seneste nyhedsbrev fra LA DANESA med de seneste nyheder fra Spanien  
 
NYESTE BREVHOVED Nyhedsbrev
 
Rajoy
 
Siden 2011 har regeringen stået for nedskæringer og skattestigninger. Det bliver der nu lavet om på.
 
Rajoy lover vækst og nye arbejdspladser
Det var en optimistisk statsminister, der tidligere på ugen talte til parlamentet og nationen. Rajoy forudser en vækst på mindst 2,4 procent for indeværende år og er sikker på, at arbejdsløsheden vil falde med én million personer i løbet af 2015. "Spanien er tilbage på ret kurs, og vejen er nu banet for ny vækst," sagde Mariano Rajoy, som samtidig takkede sine landsmænd for indsatsen under krisen. "Alle har måttet stramme livremmen ind, og det har ikke været sjovt. Men sådan går det, når man lever over evne, som det har været tilfældet for Spanien i alt for mange år." Regeringen har allerede nedsat indkomstskatterne for 2015 og vil nu vedtage to nye lempelige tiltag. Børnechecken skal genindføres for familier med tre eller flere børn og for at stimulere beskæftigelsen, skal virksomheder ikke betale Seguridad Social af de første 500 euro af en nyansats løn.
 
Vejret 2602
 
 
 
 
 
Messe
 
Málaga by markedsfører sig i år flere steder "alene" – uden om Costa del Sols Turistråd.
 
Málaga by i PR offensiv
Marts måned bliver yderst aktiv for PR-folkene i Málaga kommune. Byen vil nemlig være repræsenteret på flere rejse- og turistmesser end nogensinde før i sine ambitiøse bestræbelser på at få endnu flere turister til byen. Messerne er de store, årlige rejse- og turistmesser i USA, Marokko, Storbritannien, Rusland, Sverige, Portugal, Frankrig og Tyskland. ITB-messen i Berlin er Europas største turistmesse, og det er første gang Málaga by er repræsenteret her. Opsigtsvækkende er det også, at kommunen er med på flere messer i Frankrig, bl.a i Paris, Nantes og Toulouse. Årsagen skal findes i museet Centro Pompidou Málaga, som åbner i Málaga i slutningen af marts, og som ventes at trække mange franskmænd til byen.
 
 
Innova-Opticas-LD-marts-2015-nyhedsbrev
 
 
 
 
Protester
 
Spanien er meget delt i spørgsmålet omkring abort.
 
Ny abortlov på vej
Abort eller ej – nu tyder meget på, at en ny lov er på vej. Regeringen bebuder, at den inden parlamentsvalget til efteråret vil gennemføre en ny abortlov, efter selv at have afslået deres første og meget omstridte lovforslag, som gik på kun at acceptere abort i særlige tilfælde som f.eks. voldtægt eller et stærkt misformet foster. Det tidligere lovforslag mødte stor modstand i store dele af befolkningen, som opfattede lovforslaget som at forbyde af abort. De massive protester fik Partido Popular til at tilbagetrække forslaget. Partiet arbejder nu på en ny lovændring, som i grove træk vil lovliggøre abort, præcist som i dag, men med den tilføjelse, at kvinder under 18 år kun kan få en abort i samtykke med deres forældre.
 
 
NYESTE LD-Facebook-Oktober-2014
 
 
 
Charterluksus
 
Aktiv ferie og luksus er der også masser af på Costa del Sol.
 
Danskerne vil have sol, sommer og luksus på ferien
Det er atter populært med charterrejser. Eller rettere charterluksus. Danskerne er nemlig blevet kræsne, forlyder det blandt de førende danske rejsearrangører. "Tendensen for i år viser klart, at danskerne ønsker høj standard på deres indkvartering og mad. Det ses ofte, at man vælger sin rejse ud fra hotellets kvalitet og tilbud fremfor destinationen," fortæller Stig Elling fra Star Tour til Jyllands-Posten. Det store sommersalg er i fuld gang, og det forventes, at 800.000 danskere i år tager på charterrejse." Stig Elling ser også en tendens til, at aktiv ferie bliver mere og mere populært. "Vi vil gerne nyde livet på stranden, men vi vil også have mulighed for at dyrke motion på ferien." Den tendens mærkes også hos Spies, der på bare ét år har fordoblet salget af træningsrejser. "Det kan være rejser med gode træningsmuligheder eller rendyrede træningsrejser med fokus på f.eks. cykling eller yoga," siger Torben Andersen til Jyllands-Posten og nævner Mallorca som et velegnet rejsemål for motionsglade danskere.
 
 
NYESTE LoftRoomers DK-2
 
 
 
Turismo
 
De lave hotelpriser har primært lokket flere tyskere og englændere til Costa del Sol i januar.
 
God start på turiståret 2015
Næsten 200.000 turister indlogerede sig i januar på Costa del Sols hoteller. Det er en stigning på små ti procent i forhold til samme måned sidste år. Januar er traditionen tro blandt årets dårligste måneder for turismen, og hotelejerforeningen og Costa del Sols Turistråd ser derfor meget lyst på fremgangen. Tilsvarende stiler begge efter, at turiståret 2015 bliver mindst lige så godt som 2014, som var det bedste år siden 2007.
 
 
NYESTE NYESTE Nanna Norrbom banner
 
 
 
 
Sonia-Monroy
 
Sonia Monroy var ikke nomineret til en Oscar, men fik alligevel stor opmærksomhed.
 
Sonia Monroy smidt væk fra den røde løber
Den spanske sanger, skuespiller og programvært Sonia Monroy fik stor opmærksomhed ved årets Oscar-uddeling. En særpræget kjole designet i det spanske flag blev for meget for arrangørerne af det verdenskendte show, som nægtede Sonia Monroy adgang til den røde løber, der ellers blev betrådt af hundredvis af andre kendisser. I stedet måtte hun tage sideindgangen. Det var ikke kun Sonia Monroy, der vakte opsigt. Det gjorde seertallene også. Oscar-uddelingen i Los Angeles mistede i år 16 procent af de 43,7 millioner seere, som sidste år fulgte uddelingen, således at der i år "kun" sad 36,6 foran tv-skærmene.
 
 
NY BodyTalk 09102014
 
 
 
shutterstock
79763980-Plaza-Merced
 
Markedet skulle have stået færdigt til påske, men projektet blev udskudt på grund af manglende tilladelse. Den har de fået nu.
 
Ombygningen af markedet ved Plaza Merced påbegyndes
Den gamle markedsbygning, der ligger ved Plaza Merced i Málaga, lukkes nu ned de næste to måneder, for at en omfattende ombygning kan finde sted. Byggeriet skydes i gang den 12. marts og har til formål at modernisere markedshallen, som kommer til at indeholde traditionelle markedsboder, lokal gastronomi, kunst y kultur. Der er blevet investeret 1, 3 millioner euro i projektet, og derudover har de 17 handelsdrivende, som holder til i markedshallen, bedt kommunen om en økonomisk kompensation for de to måneders nedlukning, ombygningsarbejdet vil medføre. Når markedet åbner igen, kommer det til at bestå af de 17 allerede eksisterende stande, et børneområde og 800 ekstra kvadratmeter, hvor et varieret udvalg af lokal gastronomi vil blive tilbudt de handlende.
 
 
investeringsseminar B2E7FC
 
 
 
 
shutterstock 58197982golf-børn
 
Den gratis undervisning skulle gerne føre til fremtidige golfstjerner, som kan repræsentere Mijas i det store udland.
 
Gratis golfundervisning til børn mellem 5 og 16 år i Mijas
Den ansvarlige for Turisme i Mijas Kommune, Santiago Martín, meddelte tirsdag formiddag, at kommunens børn de næste par måneder gratis kan lære at spille golf. Tilbuddet gælder for alle mellem 5 og 16 år, og undervisningen foregår i weekenderne i marts, april og maj på banerne ved hotellet La Cala Resort.
"Mijas er med sine 13 golfbaner den anden spanske kommuner med størst areal til at praktisere denne sportsgren. Og vi ønsker, at vores børn kan lære sporten at kende og dyrke den gratis," udtaler Martín blandt andet i netavisen Ivecinos.es.
For at indskrive sig til golfundervisningen skal man tage kontakt til Concejalía de Turismo på telefon 952 58 90 34 eller på e-mail:turismo@mijas.es, hvorefter man modtager informationer om tid og sted. Børn under 13 år, skal følges med en forælder. Så spænd golfskoene, pus køllerne, og tag med de små ud på de grønne golfbaner.
 
 
aktieinfo-500x250-orange
 
 
 
DON--I-copy
 
Flemming Østergaard glæder sig.
 
Don Ø flyttet til Hotel Tamisa Golf
Det spændende Don Ø-arrangement er blevet flyttet fra restaurant Casa Danesa til Hotel Tamisa Golf af pladshensyn, oplyser arrangøren La Peña de Dinamarca, den danske supporterklub af Málaga CF.
"Vi kunne på de hurtige tilmeldinger se, at vi behøvede mere plads," siger formanden for La Peña de Dinamarca, Morten Møller.
Hotel Tamisa Golf er et særdeles egnet sted med gode parkeringsforhold. Arrangementet finder sted fredag den 10. april kl. 19.00, og aftenens hovedperson, den tidligere administrerende direktør og bestyrelsesformand i den professionelle fodboldklub FC København, Flemming Østergaard (kaldet Don Ø) glæder sig.
I foredraget vil Flemming Østergaard også komme ind på retssagen mod ham om kursmanipulation.
Der bydes på tapas, vin, øl og vand inkluderet i entréprisen på 30 euro.
 
Tilmelding og betaling til La Peña de Dinamarca:
event@malaga-support.dk
Tlf. 649 814 842
 
Adressen på Hotel Tamisa Golf:
Camino Viejo de Coín km. 3,3,
Mijas Costa (ved Mijas Golf)
 
 
Rambol-stillingsannon LD
 
 
Cudeca
 
 
Gå for Cudeca
Velgørenhedsorganisationen Cudeca, der bl.a. driver cancerhospicet i Benalmádena, hvor omkring 850 mennesker hvert år er under behandling og pleje, afholder den årlige gåtur, den såkaldte Walkathon i maj.
Så sæt allerede nu kryds i kalenderen ved søndag den 17. maj, da der er behov for, at så mange som muligt går med og dermed naturligvis også bidrager med nogle euro til Cudecas altid trængte kasse.
  • Man kan vælge at gå enten to, fem eller ti kilometer. Kæledyr er velkomne på turen.
  • Mødestedet er ved lejlighedshotellet Sunset Beach Club på Benalmádena Costa, hvor startskuddet lyder kl. 09.30, og det meste af turene går ad strandpromenaden.
  • Man kan tilmelde sig på hospicet i Benalmádena, i én af organisationens 12 butikker i Málaga-provinsen eller på hjemmesiden www.cudeca.org.
  • Prisen er 10 euro for voksne, 6 euro for børn. Vælger man at tilmelde sig på selve dagen, er prisen 12/6 euro. Igen i år er der en speciel familiepris, hvormed mor, far og børn kan deltage for i alt 20 euro.
  • Man modtager bl.a. en T-shirt og et tombolanummer.
  • Der er flere muligheder for at indsamle penge til Cudeca i forbindelse med netop dette arrangement. Læs mere på hjemmesiden.
  • Efter gåturen er der forskellige aktiviteter. Der uddeles præmier til dem, som har indsamlet flest penge, der er tombola, levende musik, og der serveres skam også en velgørenheds-paella på stranden.

 

NYESTE Annoncer LD

 
 
10933922
385566911613213 5548543724564963164 n
 

Kunst i Cómpeta
Cómpeta konverteres d. 1., 2., 4. og 5. april til et åbent galleri. Byens fine gader, stræder og pladser danner kulisserne for udstillinger af en række forskellige spanske så vel som udenlandske kunstnere, ligesom byens mange gallerier byder alle indenfor.
Arrangementet kaldes Paseo del Arte, og det er syvende gang det afholdes i byen, hvormed man kan spadsere rundt i byen, fra den ene udstilling til den næste.
Læs mere på www.artcompeta.com.
 
 
 
Untitled-1
 
 
Helligdage
 
28. februar:
Andalusiens dag, Día de Andalucía, falder i år på en lørdag og er ensbetydende med lukkede forretninger i det meste af regionen.
 
19. marts:
Lokal helligdag i Almuñécar.
 
2. april:
Skærtorsdag.
 
3. april:
Langfredag.
 
 
 
 
Qué Pasa den kommende tid:
 
Almuñécar
 
 
Almuñécar
 
14. marts kl. 21.30
Flamenco i sin reneste form med Curro Albaicín y su Zambra del Sacromonte kan opleves i kulturhuset, Casa de la Cultura. Entré fra 15 euro på www.almunecarentradas.com.

28. marts kl. 20.00
Mozarts Requiem spilles i kulturhuset. Entré fra 10 euro påwww.almunecarentradas.com
   
 
Frigiliana
 
 
Frigiliana
 
Indtil den 28. februar
Luise Haugen og Dorthe Steenbuch Krabbe udstiller i Galería Krabbe.
Læs mere på www.galeriakrabbe.com
 
6. marts – 11. april
Caroline Krabbes værker kan ses i Galería Krabbe.
Læs mere på www.galeriakrabbe.com
 
 
Fuengirola
 
 
Fuengirola
 
1. marts kl. 19.00
Sange fra Wales i St. David's Day Concert med Ricky Lavazza & Friends kan opleves på Salon Varietes.
 
Indtil 2. marts
Udstilling med værker af Meta Wolters og Tracey Stroud kan ses på Restaurant Lucia. Åbent hverdage kl. 12.00-21.00.
 
6. – 27. marts
Den finske kunstmaler Olli Jokis værker kan ses i Casa de la Cultura.
 
13. marts kl. 20.30
Pianokoncert med Asociación Opus 90 i Casa de la Cultura. Entré 5 euro.

13. – 22. marts
Rodgers & Hammersteins musical Oklahoma opføres på Salon Varietes. Hver aften kl. 20.00, søndag dog kl. 19.00.
 
14. marts kl. 21.00
Lorca Muerto de Amor (Lorca død af kærlighed) lyder titlen på et flamenco- og musicalshow, der opføres i Palacio de la Paz. Entré fra 11 euro på www.entradas.com eller fra to timer før start på billetkontoret.

20. marts kl. 20.30
Klassisk koncert med sangeren Alba Moreno og pianisten Antonio Manzano i Casa de la Cultura. Entré 5 euro.

27. marts kl. 20.30
Francisco Doblas på klassisk guitar i Casa de la Cultura. Han spiller værker af bl.a. M. de Falla og J.S. Bach. Entré 15 euro.

10. – 15. april
Allo! Allo! En komedie baseret på den forrygende morsomme serie omkring Anden Verdenskrigs Frankrig fra BBC kan ses på Salon Varietes. Hver aften kl. 20.00, søndag dog kl. 19.00.
 
17. – 19. april
Både Tom Jones og Elvis Presley hyldes på Salon Varietes. Kl. 20.00, søndag dog kl. 19.00.
 
 
Malaga
 
 
Málaga
 
4. marts kl. 21.00
Koncert med Ismael Serrano på Teatro Cervantes. Entré fra 11 euro på www.unientradas.es.

6. og 7. marts hhv. kl. 20.30 og 20.00
Málagas Filharmoniske Orkester spiller værker af bl.a. J. Turina og M. de Falle på Teatro Cervantes. Entré fra 9 euro påwww.unientradas.es
 
8. marts kl. 18.00
Abbas bedste kan opleves i Symphonic of Abba på Teatro Cervantes. Entré fra 16 euro på www.unientradas.es.
 
10. og 11. marts
Disney-showet på is, Disney on Ice, som i år markerer 100-års jubilæet, kan opleves i XX og dermed har fået tilnavnet 100 års magi. Entré til flere forskellige priser kan bookes påwww.elcorteingles.es/entradas.
 
17. marts kl. 21.00
Teatro Cervantes byder på koncert med Merche. Entré fra 10 euro påwww.unientradas.es.

24. marts kl. 21.00
Niña Pastori giver koncert på Teatro Cervantes. Entré fra 15 euro påwww.unientradas.es.

26. og 27. marts kl. 22.00
Romeo Santos giver koncert på Auditorio Municipal Cortijo de Torres. Entré fra 40 euro på www.elcorteingles.es/entradas
 
27. og 28. marts hhv. kl. 21.00 og 20.00
Disse aftener er der påskekoncerter, hvor Málagas Filharmoniske Orkester spiller værker af bl.a. W.A. Mozart på Teatro Cervantes. Entré fra 12 euro på www.unientradas.es.
 
28. – 31. marts
Spanske mesterskaber i svømning afholdes i Centro Acuático de Málaga Inacua.

10. og 11. april hhv. kl. 20.30 og 20.00
Málagas Filharmoniske Orkester spiller værker af J. Sibelius på Teatro Cervantes. Entré fra 11 euro på www.unientradas.es
 
 
Marbella
 
 
Marbella 
 
I dag kl. 11.00 – 13.00
Guidet tur i den visigotiske basilika ved Vega del Mar. Mødested er ved udgravningerne ved Guadalmina i San Pedro.
 
5., 12., 19 og 26. marts kl. 11.00 – 13.00
Guidet tur i den romerske by Villa Romana ved Río Verde. Den stammer fra 100-tallet. Mødested er ved udgravningerne, Calle del Río.
 
6., 13., 20. og 27. marts kl. 11.00 – 13.00
Guidet tur i den visigotiske basilika ved Vega del Mar. Mødested er ved udgravningerne ved Guadalmina i San Pedro.
 
8. marts kl. 19.00
Jesu historie fortælles i flamenco og musical i La Pasión de Cristo en Flamenco, der kan ses i kongrescentret, Palacio de Congresos. Entré fra 5 euro for børn, 10 euro for voksne.
 
15. marts
Dansefestivallen Fes Dance Marbella, der er for alle aldersgrupper, afholdes i kongrescentret.
 
Indtil 31. marts
Udstillingen Feito, Segunda Donación kan ses i Museo del Grabado i den gamle bydel.

Indtil 1. september
O es de Oriente er titlen på en udstilling i Museo del Grabado over spanske kunstneres værker, der er inspireret i orientens zen-kultur. Her er bl.a. værker af Juan Miró og Antoní Tàpies.
 
 
Mijas NY
 
 
Mijas
 
Hver onsdag kl. 12.00
Flamencoshow på Plaza Virgen de la Peña i Mijas Pueblo. Gratis adgang.

Hver torsdag kl. 21.30
Flamencoshow med Danza Aznar Valverde på kommunekontoret i La Cala de Mijas. Entré 10 euro. Mere information og reservation på 685 850 422.
 
Hver lørdag kl. 12.00
Flamencoshow på Plaza de la Constitución i Mijas Pueblo. Gratis adgang.
 
Hver anden søndag i måneden kl. 10.00-14.00
Marked med økologiske madvarer afholdes på Calle San Valentín i Las Lagunas.
 
Hver fjerde søndag i måneden kl. 10.00-14.00
Marked med økologiske madvarer afholdes på Boulevars de La Cala de Mijas.
 
Februar
CAC Mijas udstiller mange af Pablo Picassos keramiske arbejder. Mere information på www.cacmijas.info
 
11. marts kl. 19.00
Francisco Doblas på klassisk guitar i Den Norske Kirke, El Campanario. Han spiller værker af bl.a. M. de Falla og J.S. Bach. Entré 15 euro. Koncertkaffe kl. 18.00.
 
Marts
CAC Mijas udstiller mange af Pablo Picassos keramiske arbejder. Mere information på www.cacmijas.info
 
 
Nerja
 
 
Nerja
 
Hver søndag kl. 10.00-14.00
Gratis entré i grotten, Cueva de Nerja, for fastboende i kommunen. Man skal bare medbringe dokumentation, f.eks. residencia.
 
Indtil 14. marts kl. 12.00 – 20.00
Landskaber fra Nerja foreviget af Santiago López i form af flere teknikker, heriblandt malerier og kollager, kan ses i Sala Municipal, Calle Cristo. Udstillingen kaldes Magic Places.
 
 
Markedsdage
 
 
Markedsdage
 
Mandag:
Marbella: Recinto Ferial (feria-pladsen)
Málaga: Barriada de La Luz og Barriada de las Campanillas
Torrox: Costa og Pueblo
 
Tirsdag:
Nerja: Mellem Urbanizacion Flamingo og Almijara II
Málaga: Puerto de la Torre
Fuengirola: Recinto Ferial (feria-pladsen)
 
Onsdag:
Estepona: Avenida Juan Carlos I
Málaga: Huelin og De la Paz
Benalmádena Costa: Parque de La Paloma
Mijas: La Cala de Mijas
 
Torsdag:
Torremolinos: Recinto Ferial (feria-pladsen)
San Pedro de la Alcántara: Recinto Ferial (feria-pladsen)
Málaga: Parque Juan Jurado
Mijas: Calypso, Calahonda
Torre del Mar: Plaza de la Paz
 
Fredag:
Arroyo de la Miel: ved Tivoli World
Benalmádena Pueblo: Plaza del Alguail
 
Lørdag:
Marbella: Puerto Banús, Nueva Andalucia
Málaga: Huelin og El Palo
Fuengirola: Loppemarked på Recinto Ferial (feria-pladsen)
Mijas Costa: Las Lagunas
 
Søndag:
Torremolinos: Recinto Ferrial (feria-pladsen)
Estepona: Havnen
Nerja: Mellem Urbanizacion Flamingo og Almijara II
Málaga: Kunstmarked på den nye havnefront, Muelle Uno.
Fuengirola: Ved Miramar, Calle Méndez Núñez
Mijas: Calypso, Calahonda (loppemarked)
 
De fleste markeder åbner kl. 10.00 og lukker igen kl. 14.00.
(Med forbehold for ændringer i forbindelse med helligdage m.v.)
 
 
Mercadillos-Guadalhorce-Ecológico-461x1024
 
 
Læs mere på www.ladanesa.com og på Facebook: Norrbom Marketing.

God fornøjelse og god weekend!
 
Læs tidligere udgaver af La Danesa her: http://goo.gl/1Jt2Mh
NYESTE LD Personlig-visitkort 500x250
 

 Spain Property via RSS FeedLån i Nykredit til køb af bolig i Spanien
Køb & Udlejning i Spanien
Spain Property - East of Malaga, Competa, Axaequia, Spain
Spain Property - Costa Blanca, Spain
Spain Property - Costa Tropical, Granada, Spain
Spain Property - Almeria, Spain
Spain Property - Mallorca - Bellares, Spain
blandet
Forside | Til salg | Golf ejendomme | Usædvanlig nedsatte priser | Salg fra banker | Nyttige blanketter |  Værd at vide | Om os  |  Køberkartotek | Søg ejendom |  Formularer |  Kontakt

Copyright © 2000-2019 |  Spain Property, c/o Bornholm Erhverv, Tingstedvejen 15, DK-3700 Rønne. Tel (DK) +45 60 64 20 58 * Tel/Fax (ES) +34 951 242 690
Lejligheder | Lejligheder i stueplan | Lejligheder i mellemplan | Penthouse lejligheder | Studio lejligheder | Studio lejligheder stueplan | Studio lejligheder mellemplan | Penthouse - Studio lejlighederHuse | Villaer | Halve dobbelthuse | Rækkehuse | Landejendomme | Byhuse | Fritliggende byhuse | Byhuse - halve dobbelthuse | Byhuse - rækkehuse | Grunde | Grunde med projekt og byggetilladelse | Byggegrunde til boliger | Byggegrunde til erhverv | Erhverv | Barer | Restauranter | Natklubber | Herberger | Bed & Breakfast | Forretningslokaler | Kontorlokaler | Garager | Virksomheder - igangværende | Landbrug til salg | Blandet erhverv | Golfejendomme | Golfvillaer | Golfhuse | Golflejligheder | Golf - Studio lejligheder | Grunde - golf | Golf - erhverv | Estepona | Marbella | Nueva Andalucia |  Puerto Banus | Calahonda | Riviera Del Sol | Fuengirola | El Campello | Elviria | San Pedro De Alcantara