Spain Property
Polsk Dansk Norsk Svensk Engelsk
    
 Søg ejendom 

 Ejendomme | Boliger i Spanien

Søg på referencenummer
 

 

  Søg ejendomme >>
 

 Kategorier af ejendomme
 
 Lejlighed 12639  
 Villa 8440  
 Rækkehus 3698  
 Erhverv 1278  
 Grund 1253  
 Studio lejlighed 243  
 Golf ejendomme 2267  
 Nedsatte priser 1119  
 Bank tvangauktioner 350  
 Luksus- ejendomsinvestering 3797  
 Strand ejendomme 2381  
 Hotel, Hostel, B&B 164  

List of popular categories  
 
 Populære provinser | områder
 
 Malaga 24378  
 Alicante 1947  
 Cadiz 437  
 Mallorca 341  
 Granada 179  
 Almeria 108  
 Valencia 96  
 Murcia 65  

 Populære byer
 
 Estepona 2287  
 Marbella 1533  
 Nueva Andalucia 1216  
 Fuengirola 975  
 Puerto Banus 901  
 Benahavis 825  
 Calahonda 706  
 Elviria 595  
 Mijas 561  
 San Pedro De Alcantara 545  
 
List of popular cities  
 
 Abonnér på nyhedsbrev
 
Enter your email address
 
 
 
 

Huelva<br>Costa del la Luz Cadiz<br>Costa de la Luz Malaga<br>Costa del Sol Granada<br>Costa Tropical Almeria<br>Costa de Almeria Murcia<br>Costa Cálida Alicante<br>Costa Blanca Mallorca Tenerife Gran Canaria
 Forside » Forstå den spanske regerings seneste plan for genåbning af Spanien

 Forstå den spanske regerings seneste plan for genåbning af Spanien  

 

Den spanske regerings seneste plan for genåbning af Spanien

Den 8. maj 2020

Plan for genåbning af Spanien

Du har måske læst i nyhederne, at den spanske premierminister Pedro Sanchez har annonceret en fire-punkts plan for genåbningen af ​​Spanien.

Vi har talt med mange af jer i de sidste to måneder. Vi ved, at nogen måske ikke overvejer en ferie i år eller måske endda anser det for upassende. Vi ved også, at andre meget gerne vil på ferie, hvis det er sikkert og lovligt i henhold til de internationale regler til begrænsning af spredningen af ​​Coronaviraet.

For dem, som ønsker at rejse på ferie til Spanien, skiller ferieboliger sig ud som sikrere, private alternativer i forhold til de større grupper af turister, der forventes på hotellerne. Bemærk også, at swimmingpools og andre fællesområder på hotellerne vil være lukket, mens dette ikke gør sig gældende for ferieboliger.

For dem, der er interesseret i at komme til Spanien i år for at holde ferie eller besøge familie, venner eller bare er nysgerrige efter, hvordan det går i Spanien i forhold til genåbningen den spanske nation har kommet til hidtil, vil vi levere periodiske opdateringer som dette.

Den aktuelle plan for turisme i Spanien er følgende:

  • Planen er opdelt i fire faser med begyndelse fra den 4. maj. Ferieboligudlejning og hoteller får mulighed for at åbne fra fase II, hvilket forventes at træde i kraft omkring den 18. maj. Hoteller vil ikke få tilladelse til at have åbne deres pools / fællesarealer, men dette forbud gælder ikke for ferieboliger.
  • Tempoet for faserne vil variere mellem de enkelte regioner og eventuelt provinser: Landdistrikter og ø (der besøges af turister) forventes at åbne først, da de indtil videre har en lav virusindtrængning. Byer, især Madrid og Barcelona, ​​vil sandsynligvis være længere tid om at rykke fra en fase til den næste.
  • Dette betyder dog ikke, at international turisme vil være åben fra den 18. maj. I begyndelsen vil der kun være intern turisme mellem først den enkelte provins, så regionalt og og derefter nationalt. Først efter kommer international turisme.
  • Den spanske regering håber at afslutte deres genåbningsprogram inden juni.
  • Den spanske økonomi er stærkt afhængig af turisme (ca. 21% af økonomien), og den spanske regering er opsat på at åbne til sommer, hvis det er muligt, og den presses især af de regionale ledere i Andalucia og på De Kanariske Øer. Masser af mennesker i Spanien, både spanske og fastboende, lever af turisme for at forsørge deres familier - barer, restauranter, butikker.

Kort sagt, for dem, der overvejer sommeren, er det sandsynligt, at juli vil være en mulighed, mens august og september er meget sandsynlige. Mange spanske festivaler flyttes til august og september.

Ferieboliger giver folk mulighed for at nyde Spanien sikkert i juli, august og september, mens de holder sig væk fra de større skarer af turister.

Ved de fleste af ferieboligerne hos FERIEBOLIG-SPANIEN.DK og SPAINPROPERTY.DK kan der holdes ferie under private forhold.Spain Property via RSS FeedRejsevejledning til Spanien
Genåbning af Spanien
Fly til Spanien, besigtigelse, gratis fly, refunderet flyrejse
Lån i Nykredit til køb af bolig i Spanien
Køb & Udlejning i Spanien
Spain Property - East of Malaga, Competa, Axaequia, Spain
Spain Property - Costa Blanca, Spain
Spain Property - Costa Tropical, Granada, Spain
Spain Property - Almeria, Spain
Spain Property - Mallorca - Bellares, Spain
blandet