Spain Property
Polsk Dansk Norsk Svensk Engelsk
    
 Søg ejendom 

 Ejendomme | Boliger i Spanien

Søg på referencenummer
 

 

  Søg ejendomme >>
 

 Kategorier af ejendomme
 
 Lejlighed 10505  
 Villa 5819  
 Rækkehus 2254  
 Erhverv 1181  
 Grund 1154  
 Studio lejlighed 243  
 Golf ejendomme 1872  
 Nedsatte priser 946  
 Bank tvangauktioner 325  
 Luksus- ejendomsinvestering 3119  
 Strand ejendomme 2073  
 Hotel, Hostel, B&B 154  

List of popular categories  
 
 Populære provinser | områder
 
 Malaga 20188  
 Cadiz 408  
 Mallorca 314  
 Granada 152  
 Valencia 57  
 Alicante 33  
 Almeria 4  

 Populære byer
 
 Estepona 1780  
 Marbella 1443  
 Nueva Andalucia 945  
 Fuengirola 890  
 Puerto Banus 788  
 Benahavis 742  
 Calahonda 553  
 Mijas 494  
 Benalmadena 475  
 Elviria 474  
 
List of popular cities  
 
 Abonnér på nyhedsbrev
 
Enter your email address
 
 
 
 

Huelva<br>Costa del la Luz Cadiz<br>Costa de la Luz Malaga<br>Costa del Sol Granada<br>Costa Tropical Almeria<br>Costa de Almeria Murcia<br>Costa Cálida Alicante<br>Costa Blanca Mallorca Tenerife Gran Canaria
 Forside » Vigtigt når du køber hus, lejlighed, grund eller anden ejendom i Spanien

 Vigtigt når du køber hus, lejlighed, grund eller anden ejendom i Spanien  

Køb af bolig i Spanien med Spain Property

Køb af ejendom i Spanien

Kvalitet og høj standard er to nøgleord, som vi i Spain Property lever efter når vi vejleder kunder om køb af fast ejendom i Spanien. Vi tilstræber, at du på Spain Property's ejendomsportal vil finde de bedste boliger til salg i Spanien, og ikke mindst at du vil føle tryghed under hele købsprocessen.

Du har sikkert mange spørgsmål i forbindelse med køb af bolig i Spanien. Hvad er det egentlig jeg vil købe? Hvad er den reelle pris? Hvilket område skal jeg vælge? Hvad er hensigten med at købe? Er det rigtigst at købe nu, eller vente?

Måske har du været i Spanien flere gange, eller måske er det helt nyt for dig. Men uanset hvor godt du kender Spanien, er spørgsmålene ofte de samme.

Vi vil guide dig til det rigtige område, samt til den rette beliggenhed og bolig, som passer bedst ind i alle dine ønsker. Sammen med vores professionelt netværk af samarbejdspartnere i Spanien, vil vi altid kunne besvare dine spørgsmål og være behjælpelige igennem hele købsprocessen.

Vigtigt, når du køber ejendom i Spanien

Det er ikke lovmæssigt påkrævet, men du bør altid, ligesom i Danmark, tage en advokat, der rådgiver og forsvarer dine interesser. Det vil sikre dig, at der ikke gemmer sig overraskelser, som kan koste dig penge eller juridisk problemer før eller efter købstidspunktet.

En advokat vil kunne svare på alle juridiske og skattemæssige spørgsmål. Hvis ikke du allerede har en advokat, kan vi anbefale helt uafhængige advokater som har det rette kendskab til i området hvor du køber, som taler engelsk- og i de fleste områder også dansk eller skandinavisk.

Købsprocessen

  • Oprette en konto i en spansk bank.
  • Få et NIE-nummer, som er et spansk identifikationsnummer for udlændinge. Vi kan hjælpe dig med både NIE-nummer og bankkonto.
  • Når du har fundet den rigtige ejendom skal du betale et reservationsgebyr på typisk 3.000 euro - 6.000 euro, så ejendommen tages af markedet og reserveres til dig. I forindelse hermed, udfærdiges der en reservationaftale, der bør gøres betinget såfremt der er væsentlige uafklarede spørgsmål i forbindelse med ejendommen, f.eks. manglende dokumenter, dokumentation for arealer, eller andet der kan have betydning for købet. Er det en betinget reservationsaftale kan beløbet deponeres på din advokats klientkonto eller i din egen spanske bank, med frigørende virkning til sælger når betingelserne er opfyldt. 
  • En købsaftale bliver herefter udfærdiget indenfor ca. 2 uger efter at reservationsgebyr er blevet indbetalt. Indenfor disse 2 uger skal der betales 10% af ejendommens pris i depositum / udbetaling til sælgeren, fratrukket reservationsgebyret. Det tilrådes at købsaftalen ligeledes gøres betinget af eventuelle uafklarede spørgsmål i forbindelse med ejendommen, og at udbetalingen til sælger tilbageholdes indtil spørgsmålene er afklaret. Ligeledes kan beløbet deponeres på din advokats klientkonto eller i din egen spanske bank, med frigørende virkning til sælger når betingelserne er opfyldt. 
  • Hvis du ikke kan gennemføre købet, eller af en eller anden grund har fortrudt købet, kan det indbetalte beløb ikke refunderes, og vil tilfalde sælger. Hvis købet derimod ikke kan afsluttes af årsager der skyldes sælger, er det endnu vigtigere at have en advokat fra starten, for at sikre at det fulde depositum tilbagebetales. 
  • Du får adgang til ejendommen samme dag som skødet er underskrevet og restkøbesummen er udbetalt og frigivet til sælger. Det sker hos en notar, hvor du sammen med din advokat mødes med sælger for at underskrive. Det er dog altid muligt at give din advokat fuldmagt til at underskrive på dine vegne.

Når du har fået skøde på ejendommen

Din advokat vil på dine vegne, betale alle skatter i forbindelse med købet, samt tage sig af alle formaliteter omkring registrering af ejendommen. Den endelige registrering af ejendommen vil tage fra en til tre måneder.

Omkostninger ved overdragelse af fast ejendom i Spanien skal du regne med 11-12% procent af købesummen, herunder moms, advokat, notar, registrering og andre lovbestemte omkostninger. Omkostninger til afgifter for at overtage rettigheder til, el, vand, telefon og internet, vil også blive udredet af advokaten. 

 

Få et gratis lånetilbud fra Mortgage Direct

Ansøg Nykredit om finansiering og lånebevis

Kontakt en skandinavisk advokat i Spanien

Leje af bil i Malaga lufthavn med 15% rabat

 Spain Property via RSS FeedGenåbning af Spanien
Lån i Nykredit til køb af bolig i Spanien
Køb & Udlejning i Spanien
Spain Property - East of Malaga, Competa, Axaequia, Spain
Spain Property - Costa Blanca, Spain
Spain Property - Costa Tropical, Granada, Spain
Spain Property - Almeria, Spain
Spain Property - Mallorca - Bellares, Spain
blandet