Spain Property
Polsk Dansk Norsk Svensk Engelsk
    
 Søg ejendom 

 Ejendomme i Spanien

Søg på reference nummer
 

 

  Søg ejendomme >>
 

 Kategorier af ejendomme
 
 Lejlighed 6315  
 Villa 5831  
 Rækkehus 2076  
 Grund 1485  
 Erhverv 940  
 Studio lejlighed 79  
 Golf Properties 1313  
 Bargain Properties 377  
 Bank Repossessions 96  
 Luxus Property Investment 3322  
 Beach Front 976  
 Hotel, Hostel, B&B 160  

List of popular categories  
 
 Provinser | områder
 
 Malaga 12056  
 Alicante 3766  
 Cadiz 314  
 Murcia 285  
 Mallorca 167  
 Granada 120  
 Almeria 16  
 Valencia 2  

 Populære byer
 
 Estepona 1254  
 Marbella 659  
 Fuengirola 614  
 Nueva Andalucia 577  
 Benahavis 560  
 Calpe 485  
 Mijas 382  
 Puerto Banus 295  
 Calahonda 288  
 Benalmadena 249  
 
List of popular cities  
 
 Nyhedsbrev | opdatering
 
Indsæt din email address
 
 
 
 
Huelva<br>Costa del la Luz Cadiz<br>Costa de la Luz Malaga<br>Costa del Sol Granada<br>Costa Tropical Almeria<br>Costa de Almeria Murcia<br>Costa Cálida Alicante<br>Costa Blanca Mallorca Tenerife Gran Canaria
 Forside » Køb & Udlejning af din spanske feriebolig kan sikre dig en fin indtægt

 Køb & Udlejning af din spanske feriebolig kan sikre dig en fin indtægt  

 

Køb & Udlejning

 

Køb af en spansk feriebolig kan give dig en rigtig god lejeindtægt, hvis alt bliver nøje planlagt.

Køb af feriebolig i Spanien

Når du køber en bolig i Spanien, er det ikke blot en god ejendomsinvestering, men også en oplagt mulighed for at tjene penge, ved fremover at udleje ferieboligen i de perioder du ikke selv bruger den.

Der er et par vigtige ting, du skal tage hensyn til inden du køber den spanske bolig - ting, der kan have stor betydning i det udlejningspotentiale der gerne skulle være i ejendommen, hvad enten det er en villa, en lejlighed eller et rækkehus.

Målgrupper til ferieboligen i Spanien

Start med at få en idé om din målgruppe. Ved at bestemme din målgruppe af lejere, vil du opnå de bedste resultater i din udlejningsforretning - både i form af indtjening og kundetilfredshed.

Din målgruppe kunne være: Unge par uden børn, ældre par uden børn, familier med børn, grupper af familier med børn, familier med en handicappet person, eller måske en gruppe af forretningsrejsende. Hver gruppe har forskellige og specifikke behov. Men hvis du er i stand til at levere 100% af deres ønsker og forventninger, kan du være sikker på udlejningssucces.

Ferieboligens beliggenhed i Spanien

Først og fremmest skal din spanske bolig have en ideel placering, et sted hvor du selv ville drømme om at bo, når du selv går på ferie. Da du også er nødt til at overveje din målgruppens behov og krav, er det tilrådeligt at finde en beliggenhed, der er både perfekt til din egen og din målgruppes ferie.

Hvis din målgruppe for eksempel er familier med børn, er det vigtigt, at hjemmet er sikkert - ikke for tæt på veje med tung trafik og hurtige biler. Familier med børn vil også gerne have nem adgang til indkøb, restauranter, strande, parker og legepladser. Hvis din målgruppe er unge par uden børn, kan din feriebolig være tættere på travle steder og barer. For forretningsrejsende i grupper og for ældre par, bør ferieboligen ligge i fredelige og rolige områder.

Andre vigtige ting at overveje, med hensyn til beliggenhed, er udsigten og afstanden til lufthavnen. Der skal også tages hensyn til afstand til golfbaner og skisportssteder.

Størrelse og indretning af din spanske bolig

Størrelsen af den bolig, som du vælger at købe i Spanien, er ligeledes vigtigt for din målgruppe. Mindre lejligheder er perfekte for unge og ældre par der rejser uden børn, mens de store villaer er gode for familier med børn. Større villaer er især perfekte til grupper af familier eller forretningsrejsende.

I forhold til boligens indretning, skal man tænke på det nødvendige inventar og faciliteter din målgruppe er på udkig efter: Et antal soveværelser, privat badeværelse til hvert soveværelse, og måske flere stuer eller arbejdsrum. Hvis du ønsker at udleje til personer med handicap, eller i kørestol, så sørg for at der er direkte niveau-fri adgang og masser af plads i badeværelse, køkken, soveværelse, hoveddøre, etc.

Funktioner og møblering

Valget af boligen med installationer og inventar er også vigtigt for din målgruppe. I dag vil Wifi internetadgang, kabel-tv, aircondition og myggenet til vinduer og døre, være vigtige faktorer for alle grupper. Det samme gælder for vaskemaskine og opvaskemaskine. 

Familier finder som regel swimmingpool(s) som en attraktiv funktion, hvilket er grunden til at pool(s) kan være vigtig for børnefamilier. Men, selvfølgelig, så glem ikke sikkerheden. Poolen skal være tilstrækkeligt afskærmet med et hegn. Hele udendørs område skal være indhegnet, så forældrene kan slappe af uden at være bekymret for, hvor børnene kan gå hen. Ligeledes, husk at have en dør eller port foran trappen. Det er helt afgørende at tænke sikkerhed, hvis målgruppen er familier med børn.

En anden ting der er vigtig at overveje er, at møblerne skal se præsentable ud. Det anbefales generelt at vælge møbler, der er bedre end de billigste på markedet. Prøv at gøre huset behageligt, hyggeligt og hjemligt, og din gæst vil føle sig endnu mere hjemme. Husk også på målgruppen, når det kommer til valg af møbler. Hvis de er forretningsrejsende, skal der være gode skriveborde og stole. Hvis det er familier med børn, skal der være høje stole, vugger, etc.

Udlejning af din bolig i Spanien

Når du har købt din spanske drømmeferiebolig med de relevante valg af placering, størrelse, design, funktioner og inventar til målgruppen du har i tankerne, med udlejning for øje, er det meget lettere og mere behageligt at udleje. De fleste boliger udlejes på ugebasis med en lejeindtægt som er væsentlig højere end månedsleje. Leje på ugebasis gør det lettere for dig at planlægge og bruge din feriebolig selv, eventuel også til din familie og venner.

Det normale niveau er 20-30 ugers udlejning om året. Annoncering om udlejning kan enten være via din egen hjemmeside, en feriebolig udlejningsportal eller et lokalt agentur. Udlejningen kan styres enten af dig som ejer eller af en dygtig agent i det område, du vælger. Opgaverne er at mødes med kunder, udlevere nøgler, evt. modtage betaling, tjekke gæster ud, osv. I de fleste tilfælde bliver rengøring udført af lokale rengøringsselskaber.

Vælg den optimale markedsføring

Mange professionelle og private udlejere bruger Feriebolig-Spanien.dk, som er den toneangivende online ferieudlejnings portal for ferieboliger i Spanien, med over 18.000 ejendomme over hele Spanien. Læs, hvordan du opretter en succesfuld udlejningsside på Feriebolig-Spanien.dk.

Finansiering der kan tilbydes i Spanien

Mortgage Direct er en professionel, uafhængig bankmægler der tilbyder formidling af lån, og som oftest har de bedste tilbud til rådighed. De kan bl.a. anvise lån op til 60% (LTV) af markedsprisen for investorer der ønsker at investere i ejendomme alene med henblik på udlejning. For private kan der låne op til 70-80%, afhængig af dokumenteret årsindkomst og budget. Læs mere her.

Nykredit i Spanien kan tilbyde de billigste boliglån. Vær dog opmærksom på at Nykredit har visse lånebegrænsninger når det gælder Spanien. Du kan lånes op til 70% af ejendommens værdi, og op til 80% til kunder der har- eller vil etablere et udvidet engagement i Nykredit. Minimumslånet udgør 100.000 EUR. Nykredit tilbyder kun lån i boliger på den spanske middelhavskyst op til 15 km. inde i landet samt på Mallorca. Læs mere her.

 Spain Property via RSS FeedLån i Nykredit til køb af bolig i Spanien
Køb & Udlejning i Spanien
Spain Property - East of Malaga, Competa, Axaequia, Spain
Spain Property - Costa Blanca, Spain
Spain Property - Costa Tropical, Granada, Spain
Spain Property - Almeria, Spain
Spain Property - Mallorca - Bellares, Spain
blandet